Om bloggen och dess samarbeten 

Copyright Policy:

Alla foton/bilder och inlägg i bloggen är mina egna (om inget annat uppges i inlägget/i samband med bilden) och därmed skyddade av upphovsrättslagen. Det innebär att inget material får ”lånas” eller återanvändas någon annanstans, utan lov!
Om ni har önskemål om att  få tillgång  till mitt material / mina foton var vänliga kontakta mig på min mejladress – info.annica@gmail.com

Sponsrat material / Länkar:

Det kan hända att jag får varuprover hemskickade. Jag förbehåller mig rätten att inte skriva om dem, då det inte är något uttalat samarbete/överenskommelse.
Om jag ändå väljer att skriva om det, är det alltid helt och hållet ärlighet som kommer att genomsyra inlägget. Tycker jag om produkten/tjänsten kommer jag givetvis att skriva det, är jag inte nöjd med den – då kommer det också att skrivas.

Affiliatelänkar/annonslänkar kan förekomma, men märks i så fall ut tydligt!
Däremot länkar jag ibland till produkter, företag eller tjänster som jag personligen tycker om och vill tipsa om. Dock ligger inget samarbete bakom, om inte inlägget (som sagt) är tydligt uppmärkt. I de fall jag personligen vill tipsa om saker kommer det med andra ord inte vara utmärkt att det innehåller annonslänkar då det inte är ett samarbete bakom.

Samarbeten:

Jag är enbart intresserad av samarbeten som är 100% releventa, vad gäller bloggens inriktning, det vill säga Sjukdom/Hälsa, Familjelivet, Studier och Släktforskning.
Om ni tror att vi båda kan stärka vårt respektive varumärke genom ett samarbete – Tveka inte att kontakta mig: info.annica@gmail.com