Om Annica

Jag är 26 år gammal. Jag är gift med Micke som är 46 år gammal. Tillsammans har vi tre döttrar. Samantha (april-13), Mary (april-14) och Ebba januari-16). 

 

Min favoritsysselsättning är släktforskning. Jag forskar framförallt på pappas sida släkten för närvarande. Annars så är jag väldigt intresserad av att läsa böcker (Harry Potter, Eragon, Twilight är favoriterna). 

Jag är syn-och hörselskadad. Jag har även Turner syndrom. ADD, som jag tror att jag har, skriver jag ibland om här i bloggen. Min äldsta dotter har också Turner syndrom. 

Jag är kristen, pingstvän. Det innebär att jag tror på en Gud som är förlåtande, kärleksfull och vill väl. Jag tror också på att Jesus är hans son. Jag tror på treenigheten. Fadern, Sonen och den heliga Anden.

Jag är lesbisk (hur det nu går ihop med att jag är gift med en man, men.. Jag älskar honom. Och han mig. Svårare än så är det inte!).

Om ni undrar vad den här bloggen har för grund och vad jag bloggar om kan ni läsa lite om det i detta inlägg

3 kommentarer till Om Annica

  1. Josefine skriver:

    Hej Annica!
    Jag har följt din blogg en tid och tycker att det är väldigt spännande att läsa om dig, din familj och er vardag. Jag undrar lite över det lösenordsskyddade inlägget? Finns det möjlighet att få lösenordet? Kram

  2. Annica skriver:

    Skicka mejl till mig. 🙂 info.annica@gmail.com

  3. Pingback: Våga vara dig själv  | Annica Magnusson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *